De dilluns a dijous de 16 h a 19 h, obre el Casal Jove del Vendrell. Es troba situat al carrer d'Isidre Ribas, número 2, del Vendrell.
 
És un centre especialitzat que proporciona informació i orientació als joves sobre tot allò que els pugui interessar: informació juvenil, assessorament (ocupació, salut, educació...), espai d'oci, xarxa Wi-Fi, sala d'informàtica per a ús lliure, un espai polivalent per compartir amb els amics.
 
En aquest sentit, el Casal Jove és un punt d'informació en què s'informa de tots aquests temes i d'altres mitjançant guies especialitzades, fullets, dossiers elaborats per les oficines d'informació, bases de dades i Internet. Els tècnics de Joventut esdevenen un referent per als joves, i elaboren i posen al seu abast la informació per facilitar-los una presa de decisicions meditada, orientant i assessorant les seves consultes.
 
El Casal Jove ofereix diferents activitats i  tallers gratuïts:
 
- Taller de repàs ESO (dilluns i dimarts de 16.30 h a 18.30 h)
- Taller de Ràdio (dilluns de 16.30 h a 18 h)
- Taller de Break (dimarts de 17 h a 18 h)
- Cinejove (dimecres a partir de les 16.30 h)
- Taller repàs Anglès (dijous de 16.30 h a 18.30 h)
- Taller DJ'S (dijous de 17 h a 18.30 h)
 
 
El Casal Jove també acull l'Espai Jove de Salut els dijous a la tarda, quan la tècnica de salut rep els joves i s'hi reuneix per parlar de dubtes i per resoldre'n les consultes.

 

 

 

Adreça: c/ Isidre Ribas, 2

Telèfon: 977 66 10 11

C/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

 

Imatges

       

 

porta                   IMG 0149       

 

IMG 0144                                   IMG 0150