Regidoria de Joventut -El Vendrell

Web oficial de la regiduria de joventut del Vendrell

Benvinguts al web de la regidoria de Joventut
 
Treballem dia a dia per a tu

Des de Joventut s’ofereix informació i assessorament als joves sobre feina, habitatge, salut, participació… però des d'un punt de vista diferent, perquè els problemes que té un jove no són els mateixos que els d'un adult o d'una persona gran.

Que Fem ?
 
EL Casal Jove del Vendrell és un dels punts de trobada jove més importants del Vendrell i un punt de contenció social per aquelles persones que busquen espais públics municipals de relació social amb persones de la seva edat. El seu horari és de dilluns a dijous de 4 a 7 de la tarda. Totes les activitats són gratuïtes i ofereix un ampli ventall de propostes als joves des de jugar a la play, ballar hip hop, classes de repàs, anglès, punt jove de salut, orientació i altres que es van portant a terme durant el calendari escolar.

 Canal Youtube Casal Jove (Text Vinculat)Canal Youtube del casal

Cultura Urbana

Consta de:

 CONCURS DE BREAK DANCE

 BATALLES DE GALLS

 CONCURS DE GRAFIT

 QUEEN SWEET16

És totalment un procés participatiu on el Jove o grup de joves especialistes en cada modalitat porta la gestió i direcció de cada activitat. Una proposta per treure al carrer la cultura urbana que es porta a terme al Vendrell i rodalies. Durant una jornada els joves tenen l’oportunitat de mostrar les seves habilitats de grafit, hip hop, rap entre d’altres. Totes les activitat són gratuïtes.

Prou BULLYING al Vendrell

 

A l’abril del 2016 es va iniciar la campanya Prou BULLYING al Vendrell.

Una iniciativa que neix del treball conjunt de les regidories de Joventut i Educació de l'Ajuntament amb la coordinació de la tècnica de l'Espai Jove de Salut (H2O) del Casal Jove del Vendrell.

A través d'un número del  telèfon i WhatsApp 633 336 220 i del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., qualsevol persona que pugui ser víctima d'algun tipus d’assetjament pot avisar de la seva situació a la tècnica de Salut que està darrera d’aquestes vies de comunicació, la qual actuarà segons la necessitat.

 

Associacions Juvenils 
 
EL Vendrell gaudeix amb nombroses entitats juvenils que són un dels pilars de la trama associativa del Vendrell. Podem trobar grups al voltant dels animals de foc, dels balls tradicionals, de la cultura, esports que serveixen per unir diferents persones amb elements en comú. EL Vendrell gaudeix d’un gran nombre d’entitats que donen vida a la vila, en especial en les seves festes més celebrades.
Últimes Notícies de la regidoria de joventut
 

Traductor - tria el teu llenguatge.

caarzh-TWenfrgldeiwitroruestr